Major Lazerin supertähti mukana Saaran uudella singlellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

23-vuotias Youtube-tähti Saara julkaisee huomenna perjantaina uuden singlensä All The Love, jonka vierailevana tähtenä kuullaan Major Lazer -yhtyeen supertähti Jillionaire. Kyseessä on merkittävä yhteistyö, sillä Major Lazerin suurinta hittiä on kuunneltu Spotifyssä jo 800 miljoonaa kertaa.

All The Love on Teemu Brunilan, Hank Solon ja Saaran yhdessä kirjoittama. Jillionaire päätyi kappaleelle yhdysvaltalaisen levy-yhtiö Capitolin New Yorkin toimiston yhteyksien kautta. Kuultuaan kappaleen Jillionaire innostui siitä niin, että halusi osallistua myös sen tuotantoon. Toisena tuottajana singlellä toimii Hank Solo.

Britanniassa Saaraa edustaa levy-yhtiö Polydor ja Yhdysvalloissa singlen julkaisijana on Capitol Records.

– Lähettiin kirjottamaan tarinaa siitä, kun parisuhteessa toinen osapuoli huomaa oman rakkauden hiipuvan kumppania kohtaan. Musta tilanteeseen on varmasti helppo monen samaistua, ja haluan viestiä kappaleella sitä, että on ihmisluonteen mukaista rakastua – kuten myös tajuta, että vaikka toista rakastaisi, ei välttämättä enää ole rakastunut, Saara kertoo singlestä.