Miss Peppu -kisasta diskatun kurvittaren bikinit pettivät rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Neitsyytensä kirurgisella operaatiolla palauttanut ja asian julkisesti kertonut kohukaunotar Liziane Gutierrez nousi taannoin pienimuotoiseksi julkkistähdeksi, kun hänet diskattiin Miss Peppu 2017 -kilpailusta peppuimplanttien takia. Sittemmin hänet on nähty julkisuudessa varsinkin vähäpukeisena.

Eilen paparazzi ikuisti Liziane Gutierrezin rannalla Miami Beachilla, jossa hän keikisteli rannalla ja rantavedessä. Muodokkaan kaunottaren bikinit pettivät kuitenkin rannalla, kun alaosan solmu aukesi – joko tahallisesti tai tahattomasti.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Liziane Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash
Splash