Mikropeniksellä varustetut miehet kertovat: ”Tällaista on seksielämämme!”

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Suomalaismiesten sukuelinten keskipituus on 13,77 senttiä. Mikäli aikuisen miehen penis on erektiossa alle seitsemän senttimetriä, luokitellaan sukupuolielin mikropenikseksi. Nyt kolme mikropeniksellä varustettua miestä paljastaa, minkälaista elämä poikkeuksellisen pienen sukupuolielimen kanssa on.

This Morning -ohjelman vieraana kävi taannoin kolme miestä, jotka tituleerattiin Brittein saarten rohkeimmiksi miehiksi. Herrat nimittäin uskalsivat antaa kasvot kaikille pienellä siittimellä varustetuille miehille. Pahimmillaan mikropenis voi aiheuttaa mielenterveysongelmia ja masentuneisuutta, koska henkilö kokee olevansa epämuodostunut ja kykenemätön tavalliseen rakkauselämään.

Tosiasia on, että miehet ovat yleensä huolestuneempia peniksensä koosta kuin naiset. Jack, Clive ja Ant huomasivat jo teini-ikäisenä, että heidän sukupuolielimensä eivät olleet keskivertoa, kuten muilla heidän ikätovereillaan. Mikropenikset toimivat tavallisten siittimien tavoin, mutta ovat huomattavasti pienikokoisempia. Mikropeniksellä varustetut miehet lohduttavat kaltaisiaan, että myös pienen siittimen omistajilla voi olla seksuaalisesti toimiva rakkaussuhde.