Muusikko työnsi kameran kitaransa sisään – huikea lopputulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikko Alan Gogollin tuoreella videolla musiikin soittamista päästään seuraamaan taatusi uudenlaisesta perspektiivistä. Sen sijaan että hän olisi kuvannut itseään soittamassa kitaraa, kuvasi mies soittoaan kitaran sisäpuolelta käsin.

Gogoll asensi pienen kameran akustisen kitaransa kaikukopan sisälle. Hän laittoi kameran kuvaamaan ulkopuolelle sen aukosta, ja alkoi soittamaan. Tällä tavoin akustisen kitaran soittaminen tallentui videolle ennennäkemättömällä tavalla.

Kitaran kielten värinä erottuu näyttävällä tavalla Gogollin näppäillessä niitä. Muusikko on julkaissut Stringscape-nimellä kutsumiaan videoita alun perin Instagramissa. Sittemmin hän on julkaissut Youtubessa pitkän koosteen kaikista kitaran kaipukopasta käsin kuvatuista videoistaan.