Fanit poseerasivat The Voice -tuolilla – sitten Miley Cyrus ja Jimmy Fallon photobombasivat heidät!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on mukana Yhydsvaltojen The Voice -sarjan uudella tuotantokaudella tähtivalmentajan roolissa. Nyt laulaja on valmistautunut tulevaan pestiin yllättämällä pahaa-aavistamattomia faneja.

Faneille tarjottiin mahdollisuutta kuvauttaa itsensä istumassa The Voice -ohjelman pyörivällä tuolilla. He eivät tienneen Miley Cyrusin ja The Tonight Show -juontaja Jimmy Fallonin piilottelevan lavasteiden takana.

Juuri ennen kuvien ottamista Miley ja Jimmy hiipivät ihmisten taakse ja vierelle photobombatakseen kuvat. Kuten arvata saattaa, ei riemastuneilta ja epäuskoisilta huudoilta vältytty fanien tajutessa, mistä on kysymys. Heidän reaktionsa ikuistettiin The Tonight Show -ohjelmassa esitetyksi koosteeksi.