Suomalaista NHL Without a Map -nettisarjaa tehty jo 100 jaksoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekkoteemaisen NHL Without a Map -nettisarjan viides kausi huipentui tällä viikolla sadanteen juhlajaksoon. Viisi vuotta sitten startannut kaverusten leikkimielinen videoprojekti NHL-matkasta on sisältänyt monenlaisia reissuja ympäri maapalloa.

Sadannessa juhlajaksossa komeasti vanhentuneet Juhani ”Putcola” Putkonen ja Juho ”J-Man” Manninen käyvät läpi NHL Without a Map –sarjan tarinaa kausi kaudelta. Ensimmäinen kausi keväällä 2013 saavutti suuren suosion jaksojen kerätessä lähes 400.000 katselukertaa.

NHL Without a Map on vieraillut esimerkiksi Jokereiden matkassa KHL:ssä sekä Ville Leinon luona SHL:ssä ja saavuttanut yli kolme miljoonaa katselukertaa eri julkaisukanavissa. NHL-lokaatioista kokematta on vielä kolmasosa, eli Ottawa, Arizona, San Jose, Montreal, Detroit, Denver, Columbus, Pittsburgh, Washington, Dallas ja Las Vegas.