Haluatko näyttää nuoremmalta? Omaksu nämä elintavat

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Nuoruudenlähdettä on etsitty kautta aikojen. Nykyisin ihmisten hyvinvointi perustuu melko pitkälle heidän elintapoihinsa. Sosiaalinen elämä, säännöllinen liikunta ja terveellinen ruokavalio pidentävät elinikää merkittävästi. Nämä keinot auttavat myös nuoremmalta näyttämisessä.

Ulkonäköä voi muokata nuoremmaksi plastiikkakirurgian avulla. Edullisempi keino on säännöllinen seksin harrastaminen ja hyvinvointia edistävien elintapojen noudattaminen. Ihon vanhenemista voi estää tehokkaasti käyttämällä aurinkorasvaa tarpeen mukaan. Myös säännölliset ja riittävät yöunet takaavat nuorekkaamman ulkonäön. Keho tarvitsee lepoa noin kahdeksan tuntia yössä.

Kasvisten, vihannesten ja hedelmien syöminen edesauttaa hyvinvointia merkittävästi. Lisäksi vihreät ruoat ovat erinomaisia hivenainelähteitä, jolloin iho pysyy kimmoisana pidempään. Liiallinen sokeri, tupakointi ja alkoholinkäyttö puolestaan vanhentavat ja lisäävät ryppyjä, Men’s Health muistuttaa.