Kaikkien aikojen karmivimmat kynnet – oma selfie sormenpäissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korealainen taiteilija Dain Yoon nousi suuren yleisön tietoisuuteen tehdessään kahdet kasvot sisältäneen meikin. Nyt sama nainen hämmästyttää kynsitaiteella, jossa sormenpäihin on tehtailtu omat kasvot – hiukset mukaanlukien.

Kynsitaide muuttuu trendien mukaan, mutta toivomme todella, että korealaisen taiteilijan ideasta ei tule hittijuttua. Kynsiin on nimittäin luotu omistajansa kasvokuvia eri ilmeillä. Selfie-kynnet muuttuvat omituisiksi siinä vaiheessa, kun kynsiin on lisätty myös hiussuortuvia.

Monimutkaiset kynsikoristeet ovat epäkäytännöllisiä. Dain Yoon on tunnettu hätkähdyttävistä teoksistaan, mutta kynsikokeilu on ehkäpä yksi kummallisimmista. Naisella on Instagramissa lähes 200.000 seuraajaa.

Say hi🖐🏻 to Dain1, Dain2, Dain3, Dain4… painted all by myself @designdain 🎨

A post shared by Dain Yoon 윤다인 (@designdain) on

Let my hair grow here 머리가 자란다 painted all by myself @designdain

A post shared by Dain Yoon 윤다인 (@designdain) on