Nyt on kova beatboxaaja – korealaismies kuin elävä kone!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset voivat julkaista videonäytteitä erityislahjakkuuksistaan muiden ihasteltavaksi helpommin kuin koskaan aiemmin. Yksi supersuosioon kesän aikana nousseista Youtube-tähdistä on Bigman-artistinimellä beatboxaava korealainen.

Eteläkorealainen Bigman lähetti videonsa Asian Beatbox Championship 2017 Solo Battle Wildcard -kilpailuun. Nuoren miehen taidonnäyte on todellista korvakarkkia, eikä tavallinen kuuntelija yksinkertaisesti käsitä miehen kykyä muodostaa erilaisia ääniä samanaikaisesti. Konemusiikkia jäljittelevä tyylinäyte on pakko kuunnella alusta loppuun.

Bigmanin beatbox-video on saavuttanut runsaasti maailmanlaajuista mediahuomiota. Videota on jaettu runsaasti eteenpäin ja originaalia julkaisua on katsottu lähes 750.000 kertaa. Nuorella miehellä on varmasti lupaava ura musiikkiteollisuuden parissa.