20 000 ihmistä kuuli stadionilla Tom Pettyn hitin – seuraus aiheuttaa kylmiä väreitä

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin sydänkohtaukseen kuollut rocktähti Tom Petty on saanut viime päivinä ympäri maailmaa monenlaisia julkisia kunnianosoituksia, mutta nyt eräs niistä on mennyt vaikuttavuudessaan yli muiden. Sellainen nähtiin nimittäin viikonloppuna Yhdysvalloissa.

Tavallisesti ottelussa kuullaan Gatorsin yhtyeen esittämänä kappale We are the boys from Old Florida, mutta tällä kertaa suunnitelmiin tehtiin muutos. Florida Gatorsin fanit kuulivat nimittäin stadionilla yllättäen Tom Pettyn hitin I Won’t Back Down, ja seuraus nostattaa nyt kylmiä väreitä.

Floridan Gainesvillessä syntynyt supertähti olisi varmasti ollut mielissään, jos olisi nähnyt miten kymmenettuhannet katsojat lauloivat hänen kappalettaan valtavana kuorona. Stadionille mahtuu 22.000 katsojaa, ja ottelu oli lähes loppuunmyyty.