Järjetön tieraivo videolle – uhoaja putosi lopulta moottoritielle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Liikenneturvallisuus on muutakin kuin oman ajon hallitsemista. Se on muiden liikenteenkäyttäjien huomioimista ja ennakointia. mies ei tätä ymmärtänyt. Toisinaan tunteet nimittäin kuumenevat liikenteessä.

Sen sijaan, että alkaisi uhota muille autoilijoille tai kevyen liikenteen käyttäjille, kannataisi vetää syvään henkeä ja rauhoittua. Nettiin on julkaistu videoesimerkki siitä, kuinka voi käydä liiallisen raivoamisen seurauksena.

Videolla nähdään kaksi moottoritiellä kisailevaa autoa. Ajoneuvojen kuljettajille ja matkustajille on syntynyt kärhämää, jota toisen henkilöauton matkustaja alkaa selvitellä ikkunan ulkopuolella nyrkkejään heilutellen. Lopulta auton ovi aukeaa ja hän putoaa tielle. Kannattiko? No ei varmasti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.