Jättimäinen OMG Burger esiteltiin Yhdysvalloissa – Jounin Kaupan hampurilainen vei voiton

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten Äkäslompolossa sijaitsevassa Jounin Kaupassa tehtiin valtava peräti kymmenen kilon painoinen hampurilainen, jonka kanssa tarjoiltiin vieläpä viisi kiloa ranskalaisia perunoita ja kymmenen litraa virvoitusjuomaa. Nyt Yhdysvalloissa on esitelty niin ikään massiivinen herkku.

Jättimäiseksi somehitiksi jo muutamassa tunnissa nousseella videolla nähdään miten rapakon takana valmistettiin 3,6 kiloa painava OMG Burger -hampurilainen. Vanhan sanonnan mukaan Yhdysvalloissa kaikki on suurempaa, mutta tällä kertaa suomalainen kyläkauppa vei kuitenkin kirkkaasti voiton.

Muutamassa tunnissa huikeat 20 miljoonaa katsojaa saaneella videolla nähdään hampurilainen, jota myydään tällä hetkellä Kalifornian Orange Countyssä sijaitsevassa The Catch -ravintolassa. Koko hampurilaisen tunnissa syövä asiakas voittaa 500 dollarin palkinnon. Tähän mennessä vain Thomas Gilbert on onnistunut suorittamaan haasteen.