Mies, hiero klitorista seksin aikana – avain parempaan orgasmiin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Suurin osa naisista tietää, että orgasmien taso ja voimakkuus vaihtelevat useista eri syistä. Tutkimuksen mukaan 78 prosenttia naisista pitää parempien orgasmien avaimena vahvaa kiihottuneisuuden tilaa ja sen virittämiseen käytettyä aikaa. Nyt 39 prosenttia naisista haluaa, että seksin aikana stimuloidaan myös heidän klitoristaan.

Journal of Sex & Marital Therapy -julkaisu on esitellyt tutkimuksen, jonka mukaan 37 prosenttia naisista saa seksin aikana orgasmin ainoastaan, mikäli heidän klitoristaan kiihotetaan. Toiset 36 prosenttia puolestaan myöntävät, etteivät tarvitse klitoriksen kiihottamista seksin aikana, mutta se tekee orgasmeista parempia ja voimakkaampia. Kyselyyn osallistui 1.055 naista.

Kuinka sitten klitorista hierotaan? 67 prosenttia naisista suosii suoraa kontaktia klitorikseen, kun osa on mieltynyt pelkästään klitoriksen ympärysalueiden hierontaan. Suurin osa naisista tykkää, jos klitorista hieroo keskivoimakkuudella. Jokainen nainen omaa erilaiset mieltymykset ja toimintapansa, eikä niitä voi opiskella etukäteen. Miesten tulee yksinkertaisesti ottaa oman rakkaansa kehon toimintamallit selville.