Räppäri Nelly pidätettiin raiskauksesta epäiltynä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphopin, r&b:n ja pop-musiikin supertähti Nelly on myynyt menestyksekkäällä urallaan kymmeniä miljoonia albumeja, palkittu kolmesti Grammylla, näytellyt Hollywood-elokuvissa ja kerännyt lukemattomia listaykkösiä ympäri maailmaa. Nyt hän on ongelmissa.

Taannoin Nelly joutui ongelmiin, kun hänen keikkabussistaan löytyi huumeita Tennesseen osavaltiossa. Nyt TMZ uutisoi, että poliisi on pidättänyt Nellyn epäiltynä raiskauksesta. Nainen väittää artistin raiskanneen hänet Walmartin parkkipaikalle pysäköidyssä keikkabusissa Washingtonissa perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Poliisi vapautti Nellyn pian sen jälkeen, kun tämä oli kuljetettu poliisiputkaan. Artistin manageri on ilmoittanut, että Nelly on joutunut tekaistujen raiskausväitteiden uhriksi. Poliisitutkinta on kuitenkin edelleen käynnissä.

Vuonna 2000 Country Grammar -esikoislevyllään läpimurron tehnyt Nelly nousi Suomessakin jättisuosioon viimeistään Nellyville-kakkosalbumin myötä. Hot in Herre ja Destiny’s Childista tutun Kelly Rowlandin kanssa duetoitu Dilemma olivat julkaisuvuotensa suurimpia hittejä, ja sittemmin Nellyn suosio on vain kasvanut ja miehen yhteistyökumppaneiden lista komistunut entisestään. Artisti on levyttänyt muun muassa Pharrellin, P. Diddyn, Christina Aguileran, Nicki Minajin ja Justin Timberlaken kanssa.