Kolmevuotias maapallotietäjä – poika hämmästytti televisiossa tietämyksellään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia esimerkkejä lapsista, jota ovat jo alle kouluikäisinä oppineet lukemaan. Lapset ovat myös hämmästyttäneet presidenttitietämyksellään ja maantiedon taidoillaan. Tällä kerralla taitojaan esittelee poika, joka näyttäisi tietävän maapallosta kaiken.

Ellen DeGeneres pääsi tapaamaan kolmevuotiaan Noah Ascanon, joka rakastaa maantietoa ja kaikkea siihen liittyvää. Juontaja laittoi pojan tietämyksen testiin ja sai hämmästyä siitä miten hyvin poika tiesi kaikki maat ja niiden pääkaupungit.

Noah Ascano kertoi ensimmäisenä lippujen perusteella mikä maa on kyseessä, missä se sijaitsee ja mikä sen pääkaupunki on. Lippujen jälkeen poika kertoi samat tiedot eri maiden muodon perusteella. Lopuksi pojalle näytettiin kuvia eri maissa sijaitsevista nähtävyyksistä, jotka nekään eivät tuottaneet pikkuiselle mitään ongelmia.