Seksi aamulla vaikuttaa positiivisesti koko päivän

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä herää aamuisin aina virkeänä ja täynnä energiaa. Tällaiset ihmiset haluavat yleensä aamuisin myös seksiä. Tutkijoiden mukaan seksin harrastamisesta aamulla on hyötyä kaikille, minkä vuoksi ihmisten tulisikin kuumien petisessioiden siivittämänä opetella aamuihmisiksi.

Seksin harrastaminen heti aamulla nostaa ihmisten energiatasot ylös, minkä lisäksi se kohentaa ihmisten mielialaa huomattavasti. The Sun -lehti kertoo Forza Supplements -yrityksen suorittamasta tutkimuksesta, josta kävi 1.000 ihmisen avulla ilmi, että seksin harrastaminen etenkin aamulla puoli kahdeksalta alentaa ihmisten stressitasoja koko loppupäivän ajaksi.

Seksin harrastaminen heti aamutuimaan alensi myös verenpainetta ja valmisteli henkilöä loppupäivän koitokseen paremmin. Ennen seksiä ihmisten tulisi olla hereillä noin 45 minuutin ajan parhaan vaikutuksen takaamiseksi.