Facebook on kaatunut – mitä ihmiset nyt tekevät?

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on kasvanut reilusti yli miljardin käyttäjän yhteisöksi, jota on kuvailtu jopa internetiksi internetin sisällä. Nyt nettijätti on kuitenkin kaatunut. Palvelu on tällä hetkellä saavuttamattomissa monin paikoin, mutta raporttien mukaan ei kuitenkaan kaikkialla.

Noin kello 1815 Suomen aikaa alkaneet tekniset ongelmat ovat jättäneet Facebookin monien käyttäjien saavuttamattomiin erityisesti tietokoneiden selaimilla. Monet käyttäjät pääsevät lukemaan viestejä matkapuhelinten sovellusten kautta, mutta selainkäytön lisäksi myös esimerkiksi brändien sivujen päivitys on poissa pelistä.

Kuten yleensä tällaisissa tilanteissa, muut sosiaaliset mediat täyttyvät tilanteesta hauskalla tavalla irvailevilla päivityksillä ja meemikuvilla. Tässä maistiaisia niistä tuoreimmista, joissa toivotaan muun muassa Facebookin pikaista paluuta ja ihmetellään miten käyttäjät nyt vakoilevat toisiaan.