Kahta koiraa epäiltiin herkkujen syömisestä – syyllinen paljasti itsensä heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit tekevät kotona välillä pahojaan omistajan silmän välttäessä. Osa lemmikeistä voi suunnata tylsistymisensä kodin irtaimistoon ja huonekaluihin, kun taas osa syyllistyy useammin ruoan varastamiseen ja kiellettyyn herkutteluun.

Verkossa on monia hauskoja tapauksia, kun syyllistä etsittäessä koirat paljastavat osallisuutensa sotkuun heti. Syylliset koirat kääntävät häpeissään katseensa pois omistajasta, eivät tule kutsuttaessa luo, poistuvat vähitellen paikalta ja uikuttavat. Nyt verkossa huvittaa video, jossa syyllinen koira paljastaa itsensä hymyilemällä.

Videolla mies yrittää selvittää kumpiko kahdesta koirasta on syyllistynyt kissan herkkujen syömiseen. Syyllinen löytyy melko helposti, kun toinen koirista väläyttää omistajalleen hauskan hymynomaisen irvistyksen omistajan kääntyessä sen puoleen.