Naiset tunnustavat: Näin seksivinkit pilasivatkin aktin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lifestyle-sivustot jakavat ahkerasti ohjeita rakkauselämään liittyen. Sivustot hyödyntävät yleensä asiantuntijoilta saatuja neuvoja sekä kokemuksiin perustuvaa tietoa. Silti netissä liikkuu paljon olettamuksia, joita vakuutetaan toimiviksi ohjeiksi esimerkiksi erootikan puolella.

Todellisuudessa jokainen ihminen on yksilö, eivätkä kaikki neuvot toimi henkilökohtaisella tasolla. Nyt naiset ovat paljastaneet kokeilemiaan seksivinkkejä, jotka ovat osoittautuneet heille sopimattomiksi. Yksi nainen kertoo olevansa allerginen tietynlaisille liukuvoiteille, joten hän on saanut hekumallisen seksin sijaan epämiellyttävää kirvelyä ja kutinaa sukupuolielimiinsä. Liukuvoiteita on markkinoilla runsaasti, joten jokaisen tulee yksinkertaisesti löytää omansa mahdollisimman laajaa kirjoa testaamalla.

Eräs neitokainen tunnustaa eläneensä harhakäsityksessä, että miehelle annettavan suuseksin tulee olla rajua ja nopeaa. Tämä ei suinkaan pidä paikkaansa ja nainen saattaa vain satuttaa kumppaniaan. Men’s Health kertoo myös naisesta, joka oli kokeillut mehujäillä masturboimista kuulemansa vinkin perusteella. Nainen pettyi, koska sulanut sokeriherkku olikin ollut tahmeaa ja jättänyt suuren sotkun lakanoihin.

Naisten anatomia vaihtelee suuresti sukupuolielimien osalta, eikä ole olemassa yhtä ja kaikille toimivaa seksiasentoa. Eräskin nainen kertoo, että paljon hehkutettu ratsastusasento on hänen osaltaan huono, koska ei saa sen avulla lainkaan stimulaatiota klitorikseen valtaosan tavoin. Toinen nainen kertoo vetäneensä vinkistä kännit ennen anaaliyhdyntää. Akti päättyi hänen kannaltaan nolosti hieman liiallisen rentouden takia.

Suihkuseksi saattaa myös kuulostaa monen korviin kiimaiselta sessiolta, mutta liukkaalla alustalla on suuresti riskejä. Yksi vastaajista kertoo, että hän kokee olonsa kiusalliseksi yrittäessään olla seksikäs. Epäonnistuneisiin seksivinkkeihin listataan myös naistenlehdestä luettu ohje, jossa suuhun pantiin hammastahnaa ennen suuseksin antamista miehelle. Kumppanin penis oli ärtynyt.