Tältä Kim Kardashian näyttää kesken meikkauksen – näin korostaa parhaita puoliaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on perustanut oman KKWBEAUTY-nimeä kantavan meikkisarjan. Tuoteperheen alla on tuotu markkinoille jo voidemaisia varjostus- ja korostusvärejä, korostuspuuteripaletti ja nestemäisiä huulipunia.

Kim Kardashianin suosituksi tekemä meikkitrendi contouring on villinnyt naiset tuomaan poskipäänsä ja -kuoppansa esiin. Nyt Kardashian on näyttänyt sosiaalisessa mediassa miten hän itse käyttää omien tuotteidensa eri sävyjä kasvojensa ehostamisessa.

Varjostuksen ja korostuksen avulla kasvojen muotoa saadaan hieman muutettua haluttuun suuntaan. Kim Kardashian esittelee kuviensa avulla miten hän saa otsansa näyttämään pienemmältä ja kasvonsa kapeammilta. Nainen tekee myös nenästään varjostuksen avulla kapeamman ja tuo valoa vaaleamman sävyn avulla otsaan, silmien alle, poskipäihin ja nenän varteen.

Contour & Highlight @kimkardashian @kkwbeauty (follow @kimberlykikiwest for more)

A post shared by Kim Kardashian West (@kimberlykikiwest) on

Contour Queen #KKWBEAUTY #KKW #KIMKARDASHIAN #KIMK

A post shared by It'sMe (@therealmebish) on

Contour Queen #kimkardashian #kkwbeauty #kkw #kimkardashianwest #kim #kimk #beauty #contour #kardashian #kuwtk

A post shared by Kardashian Argentina💙🌎 (@kardashians_argentina) on