Alaston joogaaja villitsee rohkeilla kuvillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo vuosia sitten, että alastomana joogaaminen on nousemassa suosituksi harrastukseksi, mutta sen jälkeen alalle on tullut uusi supertähti, kun Nude Yoga Girl -nimimerkkiä sosiaalisessa mediassa käyttävä nainen on niittänyt suosiota.

Nude Yoga Girl on valokuvaaja ja taiteilija, jonka mukaan ihminen on kauneimmillaan juuri sellaisena on kuin. Nainen on yhdistänyt rakkautensa sekä taiteeseen että joogaan ottamalla itsestään kuvia joogaamassa alastomana, ja jakamalla kuvat sosiaalisessa mediassa.

Esimerkiksi Instagramissa Nude Yoga Girl on saanut jo lähes 700.000 seuraajaa, jotka ihastelevat päivästä toiseen hänen upeita, sensuelleja ja hieman jopa eroottissävytteisiä kuviaan. Niissä hänet nähdään nimittäin upeissa jooga-asennoissa alastomana. Rahaa kaunotar tienaa myymällä omia alastonkuviaan verkkokaupassa.

"In order to love who you are, you cannot hate the experiences that shaped you." ❤ -Andrea Dykstra #NYGyoga

A post shared by Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) on

A heart at peace gives life to the body. ❤ #NYGyoga

A post shared by Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) on