Taiteilijan kurpitsalyhdyt kuin valokuvia – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloweenin alla etenkin Yhdysvalloissa on tapana kaivertaa erilaisia kuvioita kurpitsojen pintaan. Tällä tavoin saadaan aikaan lyhtyjä, joihin tehdyt kasvokuvat hohtavat pimeässä näyttävällä tavalla.

The Pumpkin Geek -nimellä tunnettu Alex Wer on kurpitsalyhtyjen tekemisessä omaa luokkaansa. Hänen erittäin yksityiskohtaisissa töissään nähdään erilaisia elokuvista, musiikista, sarjoista ja sarjakuvista tuttuja hahmoja.

Werin tuoreimmissa lyhdyissä esiintyvät muun muassa Harry Potter, Se-elokuvan Pennywise, David Bowie, Prince ja Wonder Woman. Miehen pikkutarkat työt ovat miltei fotorealistisen näköisiä. Hämmästyttävään kurpitsataiteeseen päästään tutustumaan Werin Instagram-tilillä.

 

#DavidBowie from #Labyrinth! #Halloween #Pumpkins #Craft

A post shared by The Pumpkin Geek (@thepumpkingeek) on

Latest carve of #pennywise ordered by a client! #stephenking #IT #Pumpkins #Halloween #weallfloatdownhere

A post shared by The Pumpkin Geek (@thepumpkingeek) on

yes, Yes, YES!!!!!! SO looking forward to seeing #WonderWoman this weekend!! @gal_gadot #pumpkins

A post shared by The Pumpkin Geek (@thepumpkingeek) on

I AM the one who knocks! #HappyHalloween #BreakingBad

A post shared by The Pumpkin Geek (@thepumpkingeek) on