Lizzie Cundyn bileasu ei liikaa peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti, malli ja juontaja Lizzie Cundy on paitsi viihteen monitoiminainen, myös näyttävä kurvitar ikäisekseen. Hän erosi jalkapalloilijamiehestään Jason Cundysta viime vuonna, minkä jälkeen on viettänyt aikaansa muun muassa lomarannoilla.

Nyt Lizzie Cundy kuvattiin saapumassa Rumble In The City -tapahtumaan Lontoossa. Kyseessä oli nyrkkeilyottelu, jossa kerättiin varoja hyväntekeväisyyteen. Lizzien asuvalinta oli todella näyttävä, sillä sen yläosan toinen puoli oli paljastaa katsojille hieman liikaa.

48-vuotias Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James. Taannoin neito esiintyi punaisella matolla nolossa asussa, joka paljasti sekä kaistaleen hänen rintaansa sekä tähden alushousut.

Splash
Splash
Splash