Pluskokoinen malli julkaisi kuntosalivideon – ilkeitä kommentteja tulvi heti

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen malli Ashley Graham raivostui juuri trollaajilleen sosiaalisessa mediassa siitä, että kommentoijat ilkeilivät hänen julkaisulleen, jossa Graham oli kuntosalilla. Nyt toinen pluskokoinen malli on kokenut täysin saman kohtalon vain muutama päivä myöhemmin.

32-vuotias malli Tess Holliday julkaisi hänen Instagram-kanavallaan lyhyen videon, jossa nähdään miten hän treenaa Los Angelesissa sijaitsevalla kuntosalilla ohjaajansa kanssa. Videolla nainen tekee kyykkyjä samalla kun kunto-ohjaaja kannustaa mallia jaksamaan. Ei mennyt aikaakaan kun videon alle alkoi tulvimaan ilkeitä kommentteja.

Jostain syystä kurvikkaammat mallit eivät tunnu saavan julkaista itsestään kuvia tai videoita, joissa he pitävät huolta terveydestään. Kommentoijat alkoivat heti kritisoimaan, neuvomaan ja latelemaan ilkeyksiä videon alle. Holliday kertoi toisessa julkaisussaan pitävänsä huolta kehostaan juuri niin kuin hän itse näkee parhaaksi. Naisen onneksi hän sai myös paljon kannustavaa ja hyvää palautetta siitä, että treenaa ohjaajan kanssa.

Reunited with @mackfit & working on my 🍑🏋🏻#effyourbeautystandards #fatgirlsworkouttoo #thenotsosubtleartofbeingafatgirl

A post shared by Plus Model✨Mom✨Author✨Feminist (@tessholliday) on

People assume I don't work out because I don't feel the need to post it all over the gram, & the reason why? Because it's no ones business what I do with my body. 🤷🏻‍♀️ It's not my place to tell others to work out either. My mother is partially paralyzed & would love to move her body in the ways I did in my previous post, but unfortunately that's not a reality for her & so many other people. When you start to truly love yourself, you take care of your body the way YOU see fit. Live & let live y'all. Lastly, when I post about working out, then all of a sudden y'all got jokes, everyone is a doctor & trainer. Y'all just can't handle seeing someone in a plus size body that isn't deemed desirable by societies standards THRIVING & it kills y'all. Worry about your own life🤚🏻 #FUCKYOURBEAUTYSTANDARDS #thenotsosubtleartofbeingafatgirl

A post shared by Plus Model✨Mom✨Author✨Feminist (@tessholliday) on