Pluskokoinen malli julkaisi kuntosalivideon – ilkeitä kommentteja tulvi heti

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen malli Ashley Graham raivostui juuri trollaajilleen sosiaalisessa mediassa siitä, että kommentoijat ilkeilivät hänen julkaisulleen, jossa Graham oli kuntosalilla. Nyt toinen pluskokoinen malli on kokenut täysin saman kohtalon vain muutama päivä myöhemmin.

32-vuotias malli Tess Holliday julkaisi hänen Instagram-kanavallaan lyhyen videon, jossa nähdään miten hän treenaa Los Angelesissa sijaitsevalla kuntosalilla ohjaajansa kanssa. Videolla nainen tekee kyykkyjä samalla kun kunto-ohjaaja kannustaa mallia jaksamaan. Ei mennyt aikaakaan kun videon alle alkoi tulvimaan ilkeitä kommentteja.

Jostain syystä kurvikkaammat mallit eivät tunnu saavan julkaista itsestään kuvia tai videoita, joissa he pitävät huolta terveydestään. Kommentoijat alkoivat heti kritisoimaan, neuvomaan ja latelemaan ilkeyksiä videon alle. Holliday kertoi toisessa julkaisussaan pitävänsä huolta kehostaan juuri niin kuin hän itse näkee parhaaksi. Naisen onneksi hän sai myös paljon kannustavaa ja hyvää palautetta siitä, että treenaa ohjaajan kanssa.

https://www.instagram.com/p/BaKeTkzh30s/?taken-by=tessholliday

https://www.instagram.com/p/BaK0h4ZDnCL/?taken-by=tessholliday

https://www.instagram.com/p/BZttuFbhexq/?taken-by=tessholliday

https://www.instagram.com/p/BZs9y7ShYU7/?taken-by=tessholliday

https://www.instagram.com/p/BZrUrjtBuE4/?taken-by=tessholliday

https://www.instagram.com/p/BZl_3tHhu9b/?taken-by=tessholliday