Rihanna kertoi vaihtelevasta tyylistään: ”Vartaloni on eri kokoinen joka päivä”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias poppari Rihanna on viime aikoina ihastuttanut omalla tyylillään ja pukeutumisella, joka on vaihdellut huomattavan paljon päivästä toiseen. Rihannan näyttävän tyylin vuoksi nainen ei ikinä astukaan sisään mihinkään tilaan tavanomaisesti vaan hän onnistuu tekemään aina ison sisääntulon, joka ei jää keneltäkään huomaamatta.

Rihanna kertoi The Cut -sivuston haastattelussa, että hän vaihtelee pukeutumistaan hänen vartalonsa toiminnan mukaan. Joinain aamuina nainen tuntee olonsa hyväksi ja voi valita ylleen jotakin paljastavaa, mutta jo seuraavana päivänä vatsa voikin olla niin turvonnut, että pelkät ylisuuret vaatteet tuntuvat mielekkäiltä vaihtoehdoilta.

Rihanna rohkaisee myös muita naisia pukeutumaan oman olon ja kehon mukaan sen sijaan, että noudattaisi orjallisesti jotakin muotivirtausta. Kaikki oman vaatekaapinkaan vaatteet eivät välttämättä toimi tiettyinä päivinä yllä. Rihanna neuvoi naisia miettimään pukeutuessaan: ”Onko sinulla lihava viikko? Onko sinulla hoikka viikko? Tekeekö mielesi paljastaa vai peittää?”. Oman kehon kuunteleminen on naisen mukaan trendejä tärkeämpää.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash