Bar Refaelin kuvakooste leviää verkossa – kuvat vain vuoden välein

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

32-vuotias supermalli Bar Refaeli sai miehensä Adi Ezran kanssa tyttären noin vuosi sitten. Nainen alkoi heti synnytyksen jälkeen kuntoilemaan ja ehtikin saada itsensä jo takaisin mallin mittoihin, minkä jälkeen hän ilmoitti nopeasti tulleensa uudelleen raskaaksi.

Nyt Bar Refaeli julkaisi hänen Instagram-kanavallaan todella suloisen kuvan, jossa nähdään naisesta kaksi eri vuonna otettua kuvaa vierekkäin. Toinen kuva on otettu viime vuonna samaan aikaan ja toinen tänä vuonna, ja kummassakin kuvassa kaunotar on raskaana.

Refaeli on kirjoittanut kuvaansa: ”Sama viikko, sama mekko, sama paikka. Eri vuosi”. Hän on kuvanottohetkellä raskaudessaan täysin samassa vaiheessa nyt kuin viime vuonnakin otetussa kuvassa. Nainen on tehnyt kuvaan myös hauskasti täysin saman asetelman aviomiehensä kanssa ja valinnut ylleen myös saman mekon kuin vuosi sitten.

Same week, same dress, same place. Different year. ✨

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on