Mies, näin virität naisen nautinnolliseen seksiin – yksinkertaiset keinot parhaita

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tutkimusten mukaan miesten seksuaalinen vietti on naisia voimakkaampaa. Ideaalinen tilanne on se, että pariskunta viettää sopivan määrän aikaa vällyjen välissä ja siten, että molemmat suhteen osapuolet ovat seksielämään tyytyväisiä. Mikäli nainen on ollut hieman vaisu seksin suhteen, kannattaa miesten kokeilla muutamaa yksinkertaista keinoa.

Suutele ja halaa. Toisen ihmisen helliminen ja hyvänolon tuottaminen ei ole rakettitiedettä. Suudelmat ja rutistukset ovat perusasioita, joita tulee viljellä onnellisessa parisuhteessa myös ilman seksuaalisia aikeita. Eden Fantasys -sivuston mukaan 75 prosenttia naisista virittäytyy romanttiseen tunnelmaan parhaiten fyysisen huomionosoituksen avulla.

Puolet naisista arvostaa, jos mies tekee heille ruokaa tai vie illalliselle. Naiset kokevat, että puolisot näkevät heidän eteensä vaivaa ja osoittavat huomiota. Naisten ulkonäön kehuminen ja pikkutuhmat seksiin liittyvät puheet voivat myös toimia. Miehet voivat ehdottaa naiselleen vierailua seksiliikkeeseen, josta neitokaiset voivat valita sänkyyn mukaanotettavan välineen. Naiset saattavat virittäytyä oikeaan tunnelmaan myös alusvaatteiden avulla, joten makuuhuoneeseen kannattaa hankkia läpikuultavia pitsiasuja.