Nerokas tapa luntata kokeessa – tyttö kirjoitti vastaukset kynnen alle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Opettajilla on harjaantunut silmä kokeita valvottaessa oppilaille, jotka lunttaavat. Tunnollisimmillakin luokilla on aina joku, joka saattaa yrittää luntata ja päästä kokeesta läpi salaa luokkaan tuodun muistilapun avulla. Nyt Twitter on mennyt sekaisin kuvasta, jossa tyttö esitteli oman persoonallisen lunttaustyylinsä.

Perinteisimmät lunttaustyylit ovat opettajilla niin hyvin tiedossa, että ne harvemmin oppilailta enää onnistuvat jäämättä kiinni. Eräs tyttö on kuitenkin keksinyt kirjoittaa pieniä muistiinpanoja itselleen hänen pitkien kynsiensä sisäpuolelle, mikä on varmasti paikka, jota opettajakaan ei ymmärrä koetilanteessa tarkistaa.

Gitannah Montana -nimimerkillä Twitteriä käyttävä nainen on esitellyt kuvien avulla kyntensä, joiden alla nähdään pienet valkoiset tarrat. Tarrat ovat juuri sopivan kokoisen esimerkiksi yksittäisten sanojen tai lyhyiden matemaattisten kaavojen kirjoittamiseen.