Poptähti Sia paljasti rintansa – kuva ihmetyttää somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Sia on tunnettu viime aikoina tyylistä, jossa hän ei paljasta kasvojaan laisinkaan. Sian kasvoilla nähdäänkin yleensä mustavalkoinen peruukki, jonka pitkät etuhiukset yltävät naisen ylähuuleen saakka.

Nyt Sia paljasti itsestään yllättävän paljon esittelemällä aamutakissaan paljasta rintaansa kameralle. Naisen kasvoja peitti tällä kerralla hiusten sijaan vihreä kasvonaamio. Tähden koko rinta oli aamutakista ulkona, mutta nänni oli kuitenkin peitetty pienellä banaaniemojilla.

Sia on aina aiemmin pitänyt kameroiden kuvatessa niin isoa hattua tai peruukkia, että hänen kasvonsa peittyvät huuliin saakka. Sia on kertonut, että menestys on aiemmin johtanut hänet alkoholi- ja huumeriippuvuuteen, minkä vuoksi hän ei enää ole halunnut olla laulaja, jonka kaikki tuntevat ulkonäöltä.

the best makeup using: @armanibeauty @maccosmetics hair using: @oribe stylist: @samanthaburkhartstylist

A post shared by tonya brewer (@thetonyabrewer) on