Kondomitehdas tekee kumihuppuja 60 eri kokoa – jokaiselle löytyy omansa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kondomi on ainoa suoja sukupuolitaudeilta, mutta oikean kokoisen kumihupun löytäminen saattaa olla haasteellista. Penisten kokoluokat ja muodot vaihtelevat suuresti eri miesten välillä, joten perinteinen malli ei välttämättä istu kaikille.

Amerikkalainen myONE Perfect Fit on kondomisarja, johon kuuluu 60 eri kokoista ehkäisyvälinettä. Kondomeja myydään kymmenessä eri pituudessa ja yhdeksällä eri leveydellä. Aiemmin kondomien käyttö on saattanut tuntua ikävältä siksi, ettei ehkäisyväline ole sopinut oikeanlaisesti siittimen päälle ja se on haitannut yhdyntää.

The Journal of Primary Prevention julkaiseman artikkelin mukaan kymmenen prosenttia miehistä on kokenut kondomin väärän koon ongelmaksi seksin aikana. Tämä voi olla syy myös siihen, miksi kondomia käyttää ainoastaan kolmasosa miehistä satunnaisen seksiseuralaisen kanssa.

Your dick has met its match. Meet myONE Perfect Fit condoms. 10 lengths. 9 widths. 60 sizes. Find your fit at myonecondoms.com.

Publié par ONE Condoms sur mercredi 16 août 2017