Michael Keatonin maneerit koostettiin – tekee saman joka elokuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michael Keaton muistetaan parhaiten roolistaan Batmanina Tim Burtonin Batman ja Batman – paluu -elokuvissa. Mies on viime vuosina tehnyt paluuta valkokankaalle, ja on kerännyt runsaasti kiitosta muun muassa roolistaan Hollywoodia satirisoivassa Birdman-elokuvassa.

66-vuotiaalle Keatonille on hänen uransa aikana kehittynyt oma tyyli esittää eri roolihahmoja. Monilla näyttelijöillä on huomattu olevan omia maneereja, joita näyttelijät toistavat roolista toiseen. Keatonin maneeri näyttää liittyvän miehen ilmehdintään.

Red Cow Entertainment -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, johon on koostettu Michael Keatonin kohtauksia eri elokuvista. Näyttelijä tekee joka elokuvissa samanlaisen ilmeen, johon kuuluu pieni pään nyökkäys ja suupielien vieminen alas. Huvittavalla videolla nähdään miten mies toistaa saman eleen joka elokuvassa.