Oletko tylsä ihminen? Tämä on varma merkki siitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kukaan ei varmasti haluaisi ajatella olevansa ystäviensä tai tuttaviensa mielestä tylsä ihminen. Uuden kyselyn perusteella jopa 65 prosenttia ihmisistä pelkää olevansa muiden mielestä tylsää seuraa, ja moni heistä saattaakin tietämättään sellaista muille olla.

Men’s Health -sivusto kertoo 2.000 ihmisellä suoritetusta kyselystä, jonka avulla haluttiin selvittää millaista ihmistä muut pitävät tylsänä ja miksi. Kyselyn mukaan yksi asia vaikutti ylivoimaisesti eniten siihen, että pitivätkö muut ihmistä tylsänä vai eivät.

Ihmiset pitivät kaikista tylsimpänä piirteenä ihmisessä sitä, että hän puhui jatkuvasti vain itsestään. Itsestään ja omista kokemuksistaan puhuminen käy tylsäksi seuralaisille silloin, kun he eivät pysty millään tavalla osallistumaan keskusteluun. Tylsän ihmisen tuntomerkeiksi lueteltiin myös jatkuva valittaminen, huumorintajun puuttuminen, samojen vitsien ja tarinoiden toistaminen ja oman puhelimen vilkuileminen.