Vanhemmuus tiivistettiin minuuttiin – tältä se tuntuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienen vauvan vanhemmat tietävät miltä univelka tuntuu. Vauvat heräävät öisin monta kertaa syömään minkä vuoksi vanhempien uni on katkonaista ja jää melko vähäiseksi. Univajeesta johtuen moni muu arjen pieni haaste ja askare lasten kanssa voi tuntua työläämmältä kuin normaalisti.

Nyt Storyful-kanavan julkaisemalla huvittavalla YouTube-videolla nähdään miltä pienten lasten vanhempana oleminen voi tuntua. Videolle on koostettu kaikki vanhempien tuntemat tunteet eri tilanteissa tämän vuoden aikana julkaistujen koomisten videopätkien avulla.

Videolla nähdään miten vanhemmuuden haasteisiin kuuluu univelan lisäksi oikean tasapainon löytäminen töiden ja kodin välillä. Uusien ihmisten tapaamisesta tulee vaikeampaa ja rahan säästäminenkin tuntuu mahdottomalta. Ruokavalio voi olla mitä sattuu ja alkoholikin maistuu yllättävän hyvältä aina kun sen maistamiseen tulee tilaisuus.