Yksikätisen naisen Halloween-asusta jättimäinen nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lokakuun lopun lähestyessä verkossa on nähty jälleen esimerkkejä toinen toistaan hurjemmista halloween-asuista. Erityisesti Twitter-käyttäjä Lauren Duckin luomus on noussut viraalihitiksi kekseliäisyyden ansiosta.

Duckin kuvissa nainen näyttää siltä, kuin hänen vasen kätensä olisi revitty irti väkivaltaisesti. Sen paikalla on vain veristä sideharsoa. Naamiaisasun aitous johtuu siitä, että Duckin käsi on oikeastikin amputoitu.

– Kävelin olohuoneeseen kämppäkaverini ja hänen ystävänsä ollessa siellä. He saivat melkein sydänkohtauksen, Lauren Duck kuvaili Unilad-sivustolle.

– Se oli vasta harjoittelua. Halloweenina aion maskeerata sen paremmin, nainen jatkoi.

Yhdysvaltojen San Diegosta kotoisin oleva nainen nousi otsikoihin myös aikaisemmin tänä vuonna hänen suosiota keränneen Tinder-profiilinsa ansiosta. Erityisesti huomiota herätti nuoren naisen vitsit omasta kädettömyydestään hänen Tinder-profiilinsa esittelytekstissä.