Kirpparikuningatar on säästänyt 200 000 euroa – matkustelee rahoilla ympäri maailmaa

Lifestyle Matkailu · Terhi Piiroinen

Australian Brisbanessa asuva Hannah Klose kertoo säästäneensä elämänsä aikana arviolta 200.000 euroa vaatehankinnoissa. Nainen kertoo ostavansa kaikki perheensä vaatteet kirpputoreilta, eikä hän suostu maksamaan yhdestä vaatekappaleesta yli 3,5 euroa.

Tyyli-ikoniksi tituleerattu 36-vuotias Hannah Klose elää unelmaelämää perheensä kanssa ympäri maailmaa matkustellen. Nainen on säästänyt rahaa eniten vaatehankinnoissa, sillä hän löytää kaikki perheen asut kirpputoreilta. Ainoastaan alusvaatteet hän ostaa uutena kaupasta. Radiotoimittajana työskentelevä nainen on aina tyylikäs ja huoliteltu. Hänen mottonaan on sijoittaa rahat mielummin kokemuksiin.

Kirpputoreilta sen sijaan löytää erittäin käyttökelpoista tavaraa pikkurahalla. Naisen mukaan kirpputoreilta voi löytää etsimänsä parhaiten päättämällä etukäteen, mitä haluaa ostaa. Sen jälkeen kannattaa tutkia kaikki rekit ja kasat, ostaa monikäyttöisiä vaatteita ja hyödyntää ulkomaalaisten kirpputorien valikoimia, Daily Mail uutisoi.

G I V E A W A Y 🎉 Want to get first dibs on all the preloved labels and designer wear at the @suited_to_success Bubbles & Beauties major fashion fundraiser @cityhall_bne on Wednesday, October 18? I have 2 x VIP tickets to give away worth $160 which will get you in the door before anyone else! Tag who you'd take in the comments below to enter! One comment is one entry and you can enter as many times as you like (see the comments for T&C's) Funds raised from the event go to @suited_to_success to help empower unemployed clients. VIP tickets $80, General Entry $30. You can buy yours now @eventbrite // @cueclothingco dress – $5 @suited_to_success + hoop earrings – 50 cents @ Stafford Heights Baptist opshop + buckle bag – $4 @ Jumble Opshop South Tweed // #suitedtosuccess #bubblesandbeauties #nevereverpayretail 📷 @thriftyoverfifty

A post shared by Never Ever Pay Retail (@nevereverpayretail) on