Mies esitti päivän kaksoisolentoaan – meni koripallofaneille täydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi ajatella, että oma ulkonäkö on uniikki ja ainutlaatuinen eikä maailmassa voisi mitenkään olla toista täysin saman näköistä ihmistä. On kuitenkin tutkittu, että jokaisella ihmisellä on jossain päin maailmaa yhteensä jopa seitsemän kaksoisolentoa.

BigDawsTv-nimistä YouTube-kanavaa pitävä Dawson on huomannut näyttävänsä täysin samalta kuin Golden State Warriors -koripallojoukkueessa pelaava Klay Thompson. Nyt mies päätti ottaa yhdennäköisyydestä kaiken ilon irti ja esittää Thompsonia yhden päivän ajan.

Videolla nähdään miten kaupungilla kävelevät ohikulkijat luulevat miestä koripallotähdeksi. Kukaan ei tuntunut ihmettelevän minkä vuoksi Thompson liikkuisi peliasu yllään koripallon kanssa kaupungilla. Lopulta mies meni aiheuttamaan hämmennystä vielä Klay Thompsonin koripallopeliinkin ja istuutui katsomoon pelaajan kanssa identtinen asu yllään.