Playboy julkaisi erikoisnumeron – poikkeuksellinen kansikuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner kuoli 27. syyskuuta. Viimeisenä vuotenaan vakavista terveysongelmista kärsinyt mies menehtyi 91-vuotiaana kotonaan rakkaidensa ympäröimänä. Nyt hänen luomuksensa, maailman tunnetuin miestenlehti Playboy, on julkaissut erikoisnumeron.

Playboyn kansikuvissa on totuttu perinteisesti näkemään toinen toistaan kauniimpia ja muodokkaampia vähäpukeisia naisia, mutta erikoisnumeron kannessa nähdään poikkeuksellisesti Hugh Hefnerin kuva. Kuvan ikuisti valokuvaaja Larry Gordon vuonna 1965.

Playboy

Kyseessä on marras-joulukuun 2017 numero, joka kunnioittaa lehden perustajan arvokasta elämäntyötä. Erikoisnumeron kuusi ensimmäistä sivua käsittelevät Hefnerin elämää ja samalla lehti toimii esipuheena tulevalla yli sadan sivun Hefner-erikoisnumerolle.

Maailman tunnetuimman miestenlehden perustaja tullaan hautaamaan 1900-luvun tunnetuimpiin seksisymboleihin lukeutuvan tähden, Marilyn Monroen kryptan viereen. Hefner osti vuonna 1992 Los Angelesin Westwood Villagen hautausmaalla sijaitsevan kryptan 75.000 dollarin hintaan. Marilyn Monroe poseerasi kaikkien aikojen ensimmäisen Playboy-lehden kansikuvassa ja Hefner uskoi lehden valtavan menestyksen olleen alkujaan juuri Monroen ansiota.