Saksaan avattiin seksinukkebordelli – kova kysyntä yllätti heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksan Dortmundissa on avattu seksinukkebordelli Bordoll, jossa työskentelee 11 aitoa naista muistuttavaa silikoninukkea. Yksi tunti nuken kanssa maksaa asiakkaalle 80 euroa. Yrityksen perustanut Evelyn Schwarz vuokraa nukkeja asiakkaille 12 kertaa päivässä.

Noin 30 kiloa painavat, muoviset fantasianaiset suostuvat kaikkeen, mihin niiden fysiikka antaa myöten. 29-vuotias Bordollin perustaja on tilannut nuket Aasiasta tilaustyönä. Nuket ovat eri näköisiä ja asiakas saa valita minkälaisilla hiuksilla tai vaatteilla hän nuken itselleen vuokraa.

Nukeilla on kysyntää. Omistajan mukaan asiakkaat saapuvat hänen seksinukkebordelliinsa ympäri Saksaa eri yhteiskunta- ja ikäluokista. Mirror-lehden mukaan 70 prosenttia asiakkaista saapuu uudestaan Bordollin asiakkaaksi. Ainoastaan kerran nukke on mennyt asiakkaan käsittelyssä rikki.