Angry Birdsistä julkaistiin Iron Maiden -erikoisversio – karmaiseva Eddie-maskotti lintuhahmona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pörssiin juuri listautunut suomalainen peliyhtiö Rovio on kertonut ryhtyneensä yhteistyöhön rockmaailman ikoneihin lukeutuvan brittiyhtyen Iron Maidenin kanssa. Tuloksena on syntynyt Angry Birds Evolution -peli, jonka Rovio kertoo olevan kunnianosoitus suositulle yhtyeelle.

Rovio

Pelissä Iron Maidenin tunnettu Eddie-maskotti on muuttunut Eddie the Birdiksi. Peli tuli jakeluun keskiviikkona, ja Halloween-erikoisuuden voi ladata kahden viikon ajan. Rovion Miika Tams kertoo, että pelitiimissä on runsaasti Iron Maidenin faneja, ja että siksi Eddie-hahmo oli luonnollinen valinta kumppaniksi.

– Rovio on tehnyt ilmiömäisen kunnianosoituksen, jonka myötä meillä on mahdollisuus jakaa yhtyeen musiikkia miljoonille pelaajille ympäri maailmaa, Iron Maidenia edustavan Phantom Music Managementin Llexi Leon kertoi.

Oheistuotemarkkinoilla hyvin menestynyt Rovio kertoo lisäksi aikovansa lanseerata Eddie the Bird -oheistuotteita.