Ihmis-Ken halusi isommat lihakset selkään – otti uudet silikonit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa asuva ja kauneusleikkauksiin koukussa oleva Justin Jedlica on tullut koko maailmalle tutuksi Ken-nukkea muistuttavan ulkonäkönsä ansiosta. Mies on muokannut kehoaan kauneuskirurgian avulla useiden vuosien ajan.

Nyt Justin Jedlica on halunnut aiempia isommat silikonilihakset selkään. Miehen muhkurainen selkä on epärealistisen näköinen. Hän saavuttaisi paremman lopputuloksen kuntosalilla käymällä, mutta Jedlicalla on ilmeisesti rahaa toteuttaa unelmiensa vartalon saavuttamisen plastiikkakirurgialla.

Mies on käyttänyt kauneusleikkauksiin yli puoli miljoonaa dollaria. Henkilökohtaisen kuntovalmentajan palkkaaminen olisi tullut moninverroin edullisemmaksi. Hän kuitenkin suunnittelee lihasimplantteja itse, joten toimii elävänä mallina tekeleilleen.