Mies pelkäsi käärmeitä – surmasi ex-tyttöystävänsä lemmikin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Toisinaan petetyt ja jätetyt ihmiset saattavat turvautua äärimmäisiin keinoihin entiselle kumppanille kostaakseen. Emme tiedä, oliko kosto amerikkalaisen Timothy Wagnerin perimmäinen motiivi, kun hän puukotti ex-tyttöystävänsä käärmettä.

Poliiseille 23-vuotias floridalaismies sanoi, että hän puukotti käärmeen matelijoihin kohdistuvan vihan takia. Hän inhoaa käärmeitä. Joka tapauksessa mies syyllistyi teollaan eläinrääkkäykseen ja poliisit pidättivät hänet.

Mies oli kävellyt ex-tyttöystävänsä kotiin, hakenut keittiöstä veitsen ja puukottanut terraariossa ollutta lemmikkimatelijaa. Lääninvankilaan toimitettu Timothy Wagner vapautui maksettuaan 150 dollarin suuruisen takuusumman. Pidätysraportissa ei lue, selvisikö käärme hengissä puukotuksesta, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi