Tom Cruise uudelle tasolle skientologiassa – osaa nyt parantaa käsillään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisnäyttelijä Tom Cruise on aktiivinen skietologi. Hänen asemaansa kirkossa on verrattu johtajien kaltaiseen, ja nyt mies on saavuttanut uuden tason uskontonsa parissa. Miehestä kerrotaan tulleen parantaja.

Tom Cruise on saavuttanut skientologien arvostaman Operating Thetan VI -tason, jossa hän hallitsee käsillä parantamisen kykyä. RadarOnlinen mukaan Cruise pystyy parantamaan vahingoittuneita raajoja, flunssia ja pieniä sairauksia yhdellä sormella. Tekniikassa avataan hermokanavia kivun lievittämiseksi.

Skientologia on yhdysvaltalaisen tieteiskirjailija L. Ron Hubbardin ajatuksiin perustuva uskonto ja satoja miljoonia dollareita vuosittain tahkoava yritys. Hubbard kirjoitti skientologian koko uskonnon perustana pidetyn tarinan vuosina 1966 — 1967 Las Palmasissa. Hän piti sitä yhtenä elämänsä suurista saavutuksista. Kirjeessään vaimolleen Hubbard kertoo, että hän avusti tutkimusta juomalla suuret määrät rommia ja ottamalla piristäviä ja rauhoittavia lääkkeitä.