David Blainea syytetään raiskauksesta – poliisi vaatii kuulusteluihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaista taikuri-illusionisti David Blainea syytetään raiskauksesta. Malli Natasha Prince väittää 44-vuotiaan illusionistin raiskanneen hänet Lontoossa vuonna 2004. Nainen oli tapahtuman aikaan alle 21-vuotias.

Scotland Yard tutkii tapausta ja on kehoittanut David Blainea matkustamaan Englantiin kuulusteluita varten. Natasha Prince kertoo taikurin tulleen hänen asuntoonsa ja pakottaneen hänet seksiin. Amerikkalainen esiintyjä on palkannut avukseen asianajaja Marty Singerin.

David Blaine on kiistänyt jyrkästi kaikki häneen kohdistuvat syytteet. Hän haluaa tehdä yhteistyötä viranomaisten kanssa, koska miehellä ei ole mitään salattavaa, The Daily Beast uutisoi.

A post shared by David Blaine (@davidblaine) on