Angelina Jolien riutunut olemus huolestuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Angelina Jolie on kärsinyt erilaisista sairauksista erottuaan Brad Pittistä. Kuuden lapsen äiti esiintyi äskettäin punaisella matolla erittäin hoikkana, ja osa ihmisistä on spekuloinut tähden kärsivät jopa aiempaa vakavammista terveysongelmista.

Angelina Jolielle tehtiin ennalta ehkäisevä rintojen poisto vuonna 2013 naisen saatua tietää kuuluvansa geenivirheen vuoksi rintasyöpään sairastuvien riskiryhmään. Lisäksi hänen munasarjansa ja munajohtimet poistettiin myöhemmin. Vuosi sitten Brad Pittistä eronnut nainen on esiintynyt punaisella matolla langanlaihana.

Valkoiseen pitkähihaiseen ja -helmaiseen mekkoon pukeutunut Angelina Jolie on hoikempi kuin koskaan aiemmin. Naisen käden luut erottuvat selkeästi ja hänen olemuksensa on hauras.Tähti sairastui kasvohermon äkilliseen halvaukseen ja verenpainetautiin hänen käytyään läpi avioeroa Brad Pittin kanssa. Hän pitää taukoa elokuva-alalta keskittyäkseen terveyteensä ja perheeseensä.

Splash
Splash
Splash