Jim Carrey syytetään tyttöystävän itsemurhasta – oikeuskäsittely alkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkinäyttelijä Jim Carrey ja Cathriona White seurustelivat on-off -suhteessa vuodesta 2012 saakka. Whiten kerrotaan riistäneen hengen itseltään kaksi vuotta sitten, kun pariskunnan suhde ajautui jälleen kerran katkolle. Naisen perhe syyttää itsemurhasta Jim Carreyta.

Komediarooleistaan tunnetuksi tullut James Eugene ”Jim” Carrey joutuu oikeuden eteen tämän viikon perjantaina, Los Angelesissa. Tarkoituksena on pakottaa näyttelijä vastaamaan perheen mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin siitä, miksi Carrey oli antanut reseptilääkkeitään Cathriona Whitelle.

Lisäksi näyttelijän kerrotaan tartuttaneen naiseen useita eri sukupuolitauteja. Perhe vaatii totuutta. Heidän mukaansa White oli kirjoittanut Carreylle vuonna 2013 kirjeen, jossa luki hänen olleen aiemmin elämässään onnellinen ja iloinen ihminen.

Kun nainen oli aloittanut seurustelemisen näyttelijämiehen kanssa, oli hän tutustunut elämän varjopuoliin, kuten kokaiiniin, prostituutioon, henkiseen pahoinpitelyyn ja tauteihin. Jim Carrey on aiemmin kiistänyt syytökset, RadarOnline uutisoi.