Rob Kardashianin läheiset huolissaan: ”Hän vain ryyppää ja syö!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna sai Rob Kardashianin aikoinaan pois masennuksen kourista parisuhteen avulla. Vuoden päivät kestänyt suhde päättyi eroon, ja nyt Rob Kardashian on entistäkin masentuneempi. Lähipiirin mukaan Rob ei tee muuta kuin juo alkoholia ja syö roskaruokaa.

Julkkisperheen kasvatti Rob Kardashian erosi alkuvuodesta lapsensa äidistä Blac Chynasta. Ero meni likaiseksi, kun Blac Chyna petti Rob Kardashiania. Mies kosti netissä julkaisemalla Blac Chynan alastonkuvia netissä herjaavien kommenttien kera. Nyt pariskunta riitelee oikeudessa ja Blac Chyna vaatii mieheltä sekä hänen perheeltään miljoonakorvauksia.

Tilanne on liikaa mielenterveysongelmista kärsivälle miehelle. Rob Kardashianin kerrotaan mässäilevän taukoamatta, sillä se on ainoa keino saavuttaa hyvää oloa, RadarOnline raportoi. Mies on sairastanut viime vuosina diabetesta ja kärsinyt ylipaino-ongelmista. Hänen elämänsä ainoa ilonlähde on pian yksi vuotta täyttävä Dream-tytär, joka vieraili äskettäin ensimmäistä kertaa eläintarhassa.