Taylor Swift pilkkaa aikaisempia tyylejään – noloa vai ei?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift julkaisi 24. elokuuta Look What You Made Me Do -nimisen kappaleen, jota pidetään hyvin suorana vastaiskuna Katy Perryä, Kanye Westiä ja Kim Kardashiania kohtaan. Kappaleen musiikkivideolla Swift osaa kuitenkin nauraa myös omalla kustannuksellaan.

Taylor Swiftin YouTube-kanava on julkaissut Look What You Made Me Do -musiikkivideon kuvauksista videon, jossa poptähti esittelee erilaisia asuja uransa eri vaiheilta. Swift muistelee menneitä kiertueita ja esiintymisasuja, hänen hauskoja tyylejään musiikkivideoissa ja gaaloihin valikoituneita asuja, jotka kuvastivat naisen sen ajan tyyliä.

Poptähti osaa nauraa itselleen muistellessaan hänen vanhoja asujaan. Niistä eniten kohua aiheuttaneet päätyivät lopulta musiikkivideossa kohtaukseen, jossa eri aikakausia edustavat Taylor Swiftit sättivät ja pilkkasivat toisiaan kärkkäästi.