Halloween-asetelma järkyttää – esittää auto-onnettomuutta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Halloween-asetelma on johtanut naapurien välisiin erimielisyyksiin Yhdysvaltojen New Jerseyssä. Auto-onnettomuutta esittävä asetelma oli nimittäin Waretownissa asuvan pariskunnan naapureiden mielestä liian aidon näköinen.

Krysten ja Kevin Negrotton pihan Halloween-koristeet esittävät veristä auto-onnettomuutta. Siinä Toyota Supra on törmännyt puuhun, ja verinen zombie on jäänyt niiden väliin. Pariskunta kertoo luoneensa asetelman, sillä he rakastavat halloweenia.

Negrottojen yllätykseksi heidän ovelleen ilmestyivät paikalliset poliisit. Poliisin mukaan naapurit pitivät asetelmaa liian aidonnäköisenä, ja vaativat pariskuntaa poistamaan koristeet. Krysten kertoo Inside Edition -sivustolle poliisien sen sijaan kehottaneen heitä jatkamaan halloween-koristeiden tekemistä.

– Naapuruston lapset rakastavat sitä, ja saapuvat katsomaan sitä joka päivä, Krysten kuvaili.

Pariskunnan mukaan he loiva Zombie-Bobiksi kutsumansa hahmon, jonka seikkailuista kerovat asetelmien vieressä olevat kyltit. Pariskunta pahoittelee aiheuttamaansa pahennusta, mutta kertovat useampien ihmisten pitävän koristeista kuin inhoavan niitä.

 

Facebook
Facebook