Recless Loven Olli Herman laulaa nyt suomeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reckless Love -yhtyeen keulahahmo Olli Herman julkaisee nyt omaa musiikkiaan, ja samalla kieli on vaihtunut englannista suomeksi. Ollin suomenkielinen single Hei vaan moi julkaistaan keskiviikkona 25. lokakuuta.

Viime keväänä Olli Hermanin mielessä alkoi kehittyä uusia kappaleita, jotka eivät tuntuneet istuvan Reckless Loven soundiin ja imagoon. Ajatus soolotuotannosta alkoi kyteä, eikä päätökseen soolourasta liittynyt dramatiikkaa, sillä hän jatkaa Reckless Lovessa.

– Suomeksi käännettynä enkunkieliset jutut on vaan koomisia läppiä ja kappaleen vaatima tunnelma oli itselleni aiemmin vierasta tekemistä. Kymmenen vuotta enkuksi tukkametallia rääkyneenä maneerien pois opettelemisessa oli paljon sarkaa, Olli Herman kertoo.

Ensimmäiseksi singleksi valittiin Hei vaan moi, joka on samalla Ollin ensimmäinen suomeksi julkaisema sanoitus. Sävellys on hänen ja Ilkka Wirtasen yhteistyötä. Single on Ollille hyvin henkilökohtainen ja sen aihe raskas. Hän on purkanut tuntojaan avioerostaan kappaleeseen.

– Kun vuosia sitten ihastuin ex-vaimooni, alkoi yhteydenpito viesteillä. Hei vaan moi olivat ne ekat sanat jotka Noora mulle kirjoitti. Samat sanat ovat nyt viimeiset. Kirjoitan suoraan omasta elämästä aina ja niin myös nyt, Herman kertoo.