Pandalla kävelee vain takaperin – seksin toivotaan auttavan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Berliinin eläintarhassa asuvalla Meng Meng -pandalla on erikoinen keino ilmaista turhautumista, sillä se kävelee takaperin. Nyt nelivuotiaan pandanaaraan hälyttävänä pidettyä tapaa yritetään parantaa seksin keinoin.

Eläintenhoitajien suunnitelmana on tutustuttaa murrosiässä oleva Meng Meng kolme vuotta sitä vanhemmalle Jiao Qingille. Tavoitteena on, että eläinten välille kehittyisi suhde joka helpottaisi Meng Mengin vankeudessa asumiseen liittyvää turhautumista.

– Meng Meng on murrosiässä. Se protestoi takaperin kävelemällä niitä asioita vastaan joista se ei pidä, olipa kyse sitten ruoasta tai hoitajista, Berliinin eläintarhan johtaja Andreas Knieriem kuvaili.

Meng Meng ja Jiao Qing ovat lainassa Kiinasta. Huffpost-sivuston mukaan pandat ovat eläintarhan vastikään avatun Kiina-osion suurin vetonaula.